Gazdaságunk legújabb segítsége

Amikor a családban kipattant annak az ötlete, hogy alapítsunk egy kis gazdaságot, ami a családot ellátja minden olyannal, ami az alap étkezés során a zöldségek és egy-egy gyümölcs terén szükséges lehet, még fogalmunk sem volt, hogy ennyire gyorsan és ennyire egyszerűen el fogunk jutni odáig, hogy az őstermelői igazolványért állunk sorba, és új területek bevonásán gondolkodunk, hiszen a mi saját területeink már nem elegendőek ahhoz, hogy mindenkit kiszolgáljunk aki hozzánk fordul vásárlási szándékával. Én ugyanis azt vettem észre, hogy az emberek számára egyre inkább fontossá válik, hogy honnan és milyen minőségű zöldség és gyümölcs kerül az asztalra, és ez semmivel sem mérhető jobban, mint azzal, hogy az ember a saját családja asztalára is ugyanazt teszi, mint amit eladásra kínál. Igazából azt mondhatom, hogy nekünk talán pont emiatt sosem volt szükségünk marketing segítségre, hiszen alapvetően nem is a nagyközönség kiszolgálása volt a cél, és persze a szájról szájra terjedő dolgoktól nincs is jobb a vidéki környezetben. Egyszóval egy elégedett vendég rövid időn belül akár tíz érdeklődőt is generál.

Persze ez mindamellett, hogy hihetetlen öröm számunkra rendkívül nagy felelősség is, hiszen nem szeretnénk senki olyannak nemet mondani a termékek terén, akit már egyszer kiszolgáltuk, és látjuk, hogy mennyire nagy szükség van a jó és egészséges termékekre, de az új területek megművelése idő és energiaigényes feladat, és pontosan meg kell tudnunk határozni, hogy a család mennyi feladat ellátására alkalmas, hiszen jó munkaerőt sajnos mostanság nagyon nehezen talál az ember. Pontosan emiatt kezdtünk el gondolkodni abban, hogy gépesítéssel lehetne könnyíteni a helyzetünkön és hála a jó égnek az umwelt csapatának segítségével végül be is tudtunk szerezni egy hatalmas segítőtársat egy gréder személyében.

Hihetetlen pozitív csalódás volt ez a kis csapat, mert hihetetlen jó minőséget kínálnak, gyors beszerzéssel és tökéletes háttér támogatással, ami nekünk mindent megér. Hálásak vagyunk nekik és biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az egyetlen közös projekt a közeljövőben. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Biztos vagyok benne, hogy más is ugyanolyan elégedett lesz a segítségükkel mint én voltam és vagyok is.