Legnagyobb feladatom eddigi életem során

Én egészen egyszerűen imádtam középiskolásnak lenni. Nem csak azért mondom ezt, mert jelenleg már bőven a munkások világát élem, és visszatekintve megszépültek a dolgok és rájöttem, hogy mennyire jó dolga van a középiskolában még az embernek, hanem azért, mert számomra tényleg élményekkel és lehetőségekkel teli időszak volt azon évim sora, nem beszélve arról, hogy hihetetlen jó tanáraim voltak, és még jobb osztálytársaim, akikkel életre szóló barátságokat tudtunk szőni, és el sem tudom mondani, hogy mennyire hiányzik annak a lehetősége, hogy ezekkel az emberekkel minden egyes nap találkozni tudjunk és végig tudjunk menetelni együtt az élet elénk tárt feladatain. Persze az egyetem is hasonló élményeket tartogatott, azonban ott már minden teljesen más volt.

Egyrészt azért, mert számtalan olyan dolog az ember nyakába szakadt, amit addig nem kellett, hogy feladatként megoldjon. Nekem például az életem egyik legnagyobb feladata volt a kiadó szoba keresése. Nem volt elég keretünk arra, hogy én egyedül egy teljes lakás bérlés költségét ki tudjam fizetni, ezért a szoba kiadó státuszú hirdetéseket kezdtem el nézegetni. Fogalmam sem volt még akkor, hogy ennyire nehéz dolgom lesz, és őszintén szólva, a megtekintések után, ahol a valóság közel sem volt a hirdetéshez képest már a kedvem is elment az egésztől. Ekkor pedig az egyik ismerősöm ajánlásával rátaláltam a Global Best Property Zrt. csapatára, és a kiadoszobabudapest.hu oldalon számtalan jobbnál jobb lehetőség tárult elém kiadó szoba tekintetében, és ráadásul ez a lendület a megtekintésnél sem tört meg, hiszen tényleg gyönyörű lakásokat tudtam megnézni, pont olyan állapotban, amilyenben a képeken szerepelt.

Persze most már készülök a szakdolgozatom megírására és közben munkát is vállaltam, így az élet, ha lehet még sűrűbb és még bonyolultabb lett, már saját önálló lakásbérlés segítségével élem a mindennapjaimat Budapesten, persze csakis a Global Best Property Zrt. csapatának segítségével. Náluk ugyanis biztos vagyok benne, hogy jelenleg nincs jobb szolgálatás a budapesti ingatlan piac területén. A budapesti ingatlan bérlés királyai, így mindenkinek csak javasolni tudom, hogy szoba kiadó vagy lakás kiadó hirdetések helyett inkább őket keresse fel. Nem fog bennük csalódni.