Mágneses telefontartó: kényelem és biztonság

Mágneses telefontartó ma az egyik legnépszerűbb autós kiegészítő, amit az emberek választani szoktak. A népszerűsége az utóbbi időben töretlen és folyamatos, hiszen ez a leggyorsabban és kényelmesebben használható autós mobiltelefon tartó megoldás. Ráadásul árát tekintve is igen kedvező, pár ezer forintért már prémium modelleket tudunk rendelni.

Mágneses telefontartó: kényelem és biztonság

Az hogy kényelmes megoldás vitán felül áll, hiszen annyit kell csak tenni, hogy a környékére visszük a telefont, mely azonnal a tartóra is „tapad”. Sokan viszont tartanak tőle, nehogy a mágnes megazavarja a készüléket. Ez abból a szempontból nem jelent kockázatot, hogy a tartó úgynevezett neodím mágnessel működik, ami alapvetően a mobiltelefon semmilyen alkatrészét nem vonza. Ezért kell hozzá egy speciális lapka, amit a tok mögé kell betenni, vagy rá kell ragasztani a hátlapra és máris élvezhetjük a termék előnyeit.

A biztonságossága is vitán felül áll, hiszen az autóba szükségünk van valamilyen tartó megoldásra, főleg hogyha navigálásra is használjuk a telefonunkat. Korábban az ilyen tartókat a szélvédőre helyezték az emberek nagyrészt, de ettől egy kézreesőbb és kényelmesebb megoldás, ha inkább a szellőzőrácsra tesszük rá. Persze van olyan mágneses tartó is, amit a szélvédőre kell rátenni, de a többség számára az új megoldás a népszerűbb. A választék igencsak gazdag, így ki – ki könnyedén megtaálhatja a maga autójába illő modellt, amit készletről tud lerendelni és akár másnap át is tud venni az általa kért szállítási megoldással.

A mágneses tartók többnyire forgatható, dönthető gömbfejjel csatlakoznak a tartó adapterükre, ami a szélvédőre csipeszes megoldással, vagy + alakú rácsúsztatós megoldással tehető fel. A szellőzőrácsra történő csatlakoztatás nyáron azzal az előnnyel is jár, hogy a navigálás miatt melegedő készülékünket segítségével normális hőmérsékleten fogjuk tudnitartani. A csomagban a tartó mellett általában több hátlapot is kapnuk így a családon belül több telefonnal is fogjuk tudni használni egy autón belül a mágneses telefon tartót. Nézz szét a shopban és válaszd ki kedvenc tartód, nem fog csalódás érni vele kapcsolatosan.