A férjem meglepetése

Az én férjem uram mindig is egy nagyon lelkiismeretes és jó ember volt. A légynek se tudna ártani és azt hiszem olyan sok rossz tulajdonságát fel sem tudnék sorolni, kivéve egyet, ami jelenleg azt tudom mondani, hogy talán minden mást túl is nő. Új munkahelyre megy ugyanis, és hát ilyenkor az embernek nyilván nincs könnyű dolga, de ő hatszorosan nehezebben viseli ezt az időszakot, mint mindenki más. Hihetetlen félelemei vannak, amit nem mond el és nem old fel, nem lehet vele megbeszélni, hanem csak látom, hogy idegesíti és szorong ezeken. Persze ha megkérdezem, akkor neki nyilván nincsen semmi gondja az új munkahelyével.

Éppen ezért úgy gondoltuk a kislányommal, hogy megpróbáljuk meglepni valamivel. Valami olyannal, amit tud mindennap használni és ami arra emlékezteti, hogy nagyon szeretjük, várjuk haza, és tudjuk, hogy nincs olyan feladat vagy nehézség, amin ne tudna nagyon gyorsan túllépni vagy amit ne tudna megoldani. Néztünk neki egy ajándékot, egy új macbook tok keretében. Olyat néztünk, ami megy az öltönyéhez és az ingjeihez, amiket nagyon szeret, és ami kellőképp elegáns ahhoz, hogy minden nap vihesse a munkahelyére. Persze ebben nagy segítségünkre volt a macbooktokok.hu, ahol rengeteg különleges, egyedi macbook tokot lehet találni, és ahonnan az embernek inkább nehezebb azért választani, mert rengeteg gyönyörű lehetőség van, mint azért mert egyáltalán nincs.

Már alig várom hogy átadjuk a férjemnek, és láthassam rajta, hogy felismeri, mennyire szeretjük, és ahogy tényleg nehezen viseli ezt az időszakot, de mellette vagyunk és támogatjuk őt mindvégig. És hát persze azt is nagyon várom már, hogy elmenjen dolgozni és meglássa, hogy minden a legnagyobb rendben van és lekerüljön róla ez a hatalamas feszültség. És persze emellett rólam is.