A projekt egyik legnagyobb kihívása – A tökéletes weboldal és ételfotók elkészítése

Nemrégiben váltottam munkahelyet, és egy viszonylag nagy cukrászdában találtam magam. Bár nem vagyok cukrász végzettségű, már gyerekkoromban is imádtam sütni a nagymamámmal, ezért úgy döntöttem, hogy ha nem is lettem a szakma legjobbika – mivel közgazdászként leginkább különleges alkalmakra próbálom ki a sütés tudományát -, legalább a közelében maradok gyerekkorom legnagyobb szenvedélyének.

Természetesen nem volt könnyű a váltás, hiszen teljesen új környezetben találtam magam, de gyorsan be tudtam illeszkedni, és barátságok szövődtek. Ez a váltás nagyon jót tett nekem, mivel az előző munkahelyemen nem volt jó a csapatszellem, itt viszont mindenki összetartó és segítőkész egymásnak bármilyen probléma esetén. Majdnem mindenki úgy érzi, mintha a saját üzletéről lenne szó, hiszen valóban egy nagy családként találkozunk minden nap. Ez inspirált arra, hogy ötleteljek arról, hogyan tudnám fokozni a forgalmat a cukrászda területén. Rájöttem, hogy sokan már rendelkeznek weboldallal és online rendelési lehetőséggel, ami valójában nem okoz akkora nehézséget, hogy a szuper csapatunk ne tudja megvalósítani. Így elkezdtem keresni a megfelelő szakembereket a weboldal kialakításához.

Találtam egy tökéletes webes csapatot, akik már az első kapcsolatfelvételnél is biztosítottak arról, hogy teljes segítséget nyújtanak a weboldal szakmai és design aspektusainak kialakításában. Azonban egy másik nagy kihívást is felvetettek, hogy keressek fel egy szakértő fotós csapatot. Ezen a területen az eredmények nagyon fontosak, hiszen az ételfotók gyakorlatilag eladják a terméket, vagy éppen elriasztják a vásárlókat. Nem szeretnénk, hogy a sütemények és torták képei eltérjenek a valóságtól, de ugyanakkor vonzóak és tökéletesek legyenek. Tehát szép és valósághű képekre van szükségünk. Nem volt könnyű megtalálni a tökéletes csapatot ehhez a feladathoz, de szerencsére rátaláltam a Fotoda csapatára. Biztos vagyok benne, hogy hosszú távon együtt fogunk dolgozni, és hiszem, hogy ez a projekt nagyban hozzájárul majd a cukrászda forgalmának növekedéséhez. Biztosan mondhatom, hogy az ételfotózás Budapest legjobbjaival valósult meg nálunk!