A reggeli rutinom

Én világ életemben úgy indítottam a reggelemet, hogy egy nagy adag kávén kívül igazából semmire sem volt szükségem. Persze nem igazán egészséges ez a fajta napindító rutin, de a főiskola után annyira megmaradt ez a fajta életritmus, hogy nem is igazán tudtam vagy akartam rajta változtatni az első munkahelyemen sem. Persze az is hozzátartozik, hogy nem is gondoltam hogy bármin változtatni kellene. Egyszer csak azonban elkezdődtek nálam is a gyomorproblémák, amik orvosolására vizsgálatok kezdődtek, majd végül egy természetgyógyásznál kötöttem ki, aki először tette fel nekem a kérdés, hogy vajon szoktam-e reggelizni, és mi jellemzi a táplálkozásomat. Persze azonnal éreztem, hogy hónapok óta tévúton járok, mert senki de senki nem volt, aki ezt a kérdést feltette volna. Persze meg is egyeztünk azonnal, hogy mindegyik felírt gyógyszert hanyagolni fogom, és megpróbálok reggel reggelivel indítani, később, nap közben is odafigyelni a minőségi és rendszeres táplálkozásra.

El is határoztam, hogy reggelire mindig a granola müzliket fogom fogyasztani, amik megbízható, jó minőséget képviselnek, és teljesen könnyen és egyszerűen meg lehet őket vásárolni online is a szivarvanynaturvilag.hu oldalán. Iszonyatosan finomak és egy változatos étrendet lehet velük reggel is összerakni úgy, hogy túl sok időt sem vesz el a reggeli készülődésből. Én ugyanis nagyon nehezen kelő típus vagyok. Talán ezért is alakult így az életem, hogy egyszer sem tudtam rávenni magam az évek során, hogy egy egészséges reggeli rutint kialakítsak magamnak, amiben helye van a reggelinek is. Mindig rohantam és iszonyatosan stresszes lett így az egész napom.

Hála a jó égnek a szivarvanynaturvilag segítségével iszonyatosan egyszerűen és gyorsan hozzá tudtam magam szoktatni a reggeli táplálkozáshoz, mint ahogyan ma már ötször eszek egy nap. Többször keveset fogyasztok, így pedig nem terhelem sem a gyomrom, sem pedig az emésztőrendszeremet. Most már tudom, hogy jobban oda kellett volna figyelnem, és mindenkinek csak javasolni tudom, hogy addig legyen fontos az egészsége, amíg megvan, mert bizony visszaszerezni sokkal de sokkal nehezebb. Hála a jó égnek, nekem már sikerült.