Családunk megmentői

Az ember ha kisgyerek születik a családba hihetetlen módon próbál mindenre figyelni, még arra is, ami nincs előtte, próbál előre gondolkodni, hogy egészen egyszerűen semmi de semmi ne fordulhasson elő ami a gyerek épségét vagy egészségét, biztonságát veszélyeztetné. Persze ez több kevesebb sikerrel jön létre, nálunk legalábbis a fiam egy hónapos korában akkora baki történt, amekkorát nem is gondoltam volna hogy el tudunk követni, ugyanis nem ellenőriztük a hideg idő beállta előtt, hogy működik-e a gázrendszerünk. Pont akkor született meg a kicsi és eszünk ágában sem volt arra gondolni, hogy egyszer lesz majd hideg is és nem néztük meg hogy a fűtés elindul-e. Fogalmam sincs hogy mi volt a baj, de azt tudom, hogy a gázszerelés egyébként sem egy egyszerű feladat, és így ehhez mérten jó kivitelezőt találni is elég nagy probléma szokott lenni, mi azonban legalább ebben szerencsések voltunk.

Egy nagyon kedves barátunk javaslatára ugyanis felvettük a kapcsolatot a djgepeszet csapatával, akik az azonnali gázszerelés segítségével meg is mentettek minket attól, hogy bárhová kelljen vinnünk a kicsit a hideg miatt. Én már ugyanis arra is fel voltam készülve, hogy szégyen szemre egy hónaposan össze kell pakolni egy két hétre a gyereket és el kell vinnünk valamelyik nagyszülőhöz, hiszen körülbelül két hét-egy hónap kivitelezési időket mondtak a felkeresett gázszerelő csapatok.

Hála a jó égnek a djgepeszet munkatársa hihetetlen gyorsan ki tudott jönni és meg is tudta javítani a rendszert, így már egy nap múlva tökéletesen és melegben élvezhettük a kicsivel az otthon melegét és nem kellett tovább azon aggódnom hogy kell-e valahova mennünk vagy hogyan oldjuk meg a fűtés kérdését. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha azonnali segítségre, hogy ha hosszabb tervezéssel összekapcsolt gázszerelési feladatok ellátására van szüksége, mindenképpen keresse fel ezt a kis csapatot, mert maradéktalan elégedett lesz a munkafolyamatokkal, a kommunikációval és az eredménnyel is.