Versenyelőny magas fokon!

Amikor az ember azon gondolkodik, hogy vajon mivel tudna magának és egyben persze a vállalkozásának olyan előnyöket és előjogokat kicsikarni amivel a versenytársak nem rendelkeznek, akkor persze eszébe jutnak az embernek korrekt és nem annyira korrekt lehetőségek, de a jobb vállalkozó, aki hosszú távon szeretne a piacon maradni, és aki emberként is helyt szeretne állni és mindig a tükörbe szeretne tudni nézni nem vetemedik negatív dolgokra. Nálunk általános etikai elvárások vannak a cégen belül is, akármilyen stratégiai terv van is folyamatban, az nem nyilvánulhat inkorrekt és etikátlan helyzetek kitálalására vagy ilyen jellegű eszközök felhasználására. Mindig és minden körülmények között igyekszünk az eszünket és a tervezés lehetőségét, na és persze a szolgáltatók adta különbségek és különbözőségek adta lehetőségeket kihasználni mint versenyelőny fokozó tényezőt. Tisztában vagyunk vele, hogy nem mindenki gondolkodik így, azonban abban is biztos vagyok, hogy csak az lehet egy hosszú távon is eredményesen és jól működő vállalat vezetője és tulajdonosa, aki így gondolkodik, és ezt az idő és az élet számtalan esetben igazolta is már.

A legutóbb például arra jöttünk rá, hogy a tréning hatása és a tréningek által nyújtott lehetőségek manapság iszonyatosan sok vállalatot megmozgatnak, a legtöbbjük azonban nem a megfelelő szakemberek felé fordul segítségért, nem elég képzett vagy tapasztalt, esetleg lelkiismeretes az a cég akikkel a feladatokat végeztetik, ennek hatására pedig nem az összetartozás erősödését és egyfajta saját motivációt alakítanak ki a cégen belül ezekkel a tevékenységekkel, hanem az ellenállást növelik a munkavállalók körében. Ez pedig nem csak rövid, de hosszú távon is iszonyatosan veszélyes következményekkel járhat.

Mi csakis a Kogwheel csapatával dolgozunk, és az eredmények önmagukért beszélnek. Jelenleg már iszonyatosan erős versenyelőnyként tarthatjuk nyilván mindazt, amit együtt elértünk a cégben az ő segítségükkel. Éppen ezért, csak javasolni tudom mindenkinek, hogy aki fejlődni akar, nem szeretne lemaradni és versenyelőnyként kívánja használni az egyébként is nagyon divatos tréning sorozatok hatását, mindenképpen velük vegye fel a kapcsolatot, mert biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni a munkájukban.