Főállásban szervezni a saját esküvődet?

A legtöbb kislánynak minden álma, hogy egyszer férjhez mehessen és mellesleg ő szervezhesse meg az esküvőjét. Van akinek ebből kifolyólag már kész listája, elképzelése van az esküvővel kapcsolatban és ebből nehezen szeretne engedni. Ha te nem is álmodoztál lánykérésről, de mégis megtörtént és hirtelen ötlettől vezérelve szeretnéd levezényelni az egész szervezést, mert annyi ötleted támadt, adunk egy pár tippet a továbblépéshez.

  1. Keresd fel Vámosi-Nagy Rózsa oldalát és vázold föl neki az igényeidet, álmaidat, terveidet és az ő szakmai támogatásával szervezzétek meg az esküvőt.
  2. Ha makacs módon mégis magad kezdenél bele a tervezésbe, akkor készíts magadnak egy listát, hosszút, rövidet, de inkább hosszút, a legapróbb tennivalókig és kezdd el az egyes pontok megvalósítási folyamatát időben meghatározni.
  3. Ezt vesd össze azzal az idővel, ami rendelkezésre áll számodra és nagyjából oszd le, hogy naponta hány órát kellene foglalkozni a megvalósítással.

Most ugye meglepődtél? Ha nem egy egyszerű, laza piknikezős baráti vagy szűk családi összejövetelnek tervezted az esküvőtöket, vagy nincs még két éved az esküvőig (ennyit nagyon kevés esetben ajánlatos várni), valószínű, hogy túlszárnyaltad a heti negyven órát. Igen, ebben nincs sok túlzás. Az esküvőszervezés nagyon időigényes dolog, és ha ráadásul érintettként látsz hozzá az aprólékos szervezéshez, egyenesen időrabló tevékenység, amivel egyik éjszakából a másik hétvégébe folysz át úgy hogy észre sem veszed az idő múlását.

  1. Dolgozó felnőttként kevesen tudják megengedni maguknak azt, hogy kimaradjanak a munkából az esküvő szervezése miatt, így mindenképpen érdemes az esküvőszervezőhöz visszatérni a legelső pontra annak érdekében, hogy a szervezés örömmel töltsön el és ez idő alatt ne maradj ki a saját életedből a pároddal együtt. 🙂