Ilyet én még sosem hallottam

Arról már hallottam nyilván, hogy létezik a használtcikk piac, de legfőképp én még csak olyan helyekkel találkoztam, ahol beszámították a régi készüléket, olyannal nem, akik csak simán használt termékeket is bevettek volna. Számtalan ilyen kereskedővel volt már dolgom, és sajnos nem igazán jól váltak el átlagban az útjaink egymással. Nagyon ferdítik az információkat, és számtalanszor rajta kaptam őket azon, hogy hazudnak, fals infókat mondanak vagy nekem vagy ott valamelyik vásárlónak. Mondanom sem kell, nem alakult ki erről a területről jó véleményem.

Olyat azonban még sosem hallottam, hogy használt macbook felvásárlás lett volna bármelyik ilyen brigád tevékenységi körében. Most azonban találkoztam egy ilyennel. És nem is akármilyennel. Mert ez a kis csapat nagyon lelkes lelkiismeretes és ami teljesen szokatlan lehet ezen a területen egyenes is. Szakmaiságuk maximális, egyszerűen öröm velük üzletelni és beszélgetni is.

Azóta már számtalan ismerősöm vett náluk használt iphonet például és még soha senkinek semmilyen problémája nem volt a telefonnal. Ha valamilyen sérülés volt rajta azt tudták, úgy vették meg, működésében pedig mindegyik páratlan volt. Én most készülök általuk beszerezni egy új mac gépet, a használtat pedig megvásárolják és keresnek neki egy új boldog tulajdonost. Az egészben pedig a legjobb, hogy nincs a szokásos bűntudatom, hogy lecserélem a gépemet, és ott fog porosodni, mert nem igazán tudok vele mit kezdeni, hanem tudom, hogy valaki leglalább annyira fog neki örülni, mint én amikor vettem. Hihetetlen jó érzés, mert mindig nagyon sajnáltam, ha valami csak ott állt a szekrényben és semmire sem volt használva, pedig tudtam jól, hogy még tökéletes, és biztosan van valahol valaki, aki nagyon örülne neki és nagy segítség lenne az életében. Most ez mind megoldódni látszik.