Mindig lemerül a telefon? Lehet, hogy nem jó töltőt használsz hozzá.

Örök probléma, hogyan és mennyi ideig töltsd a telefonodat és legfőképpen milyen típusú töltővel tedd mindezt, hogy ne csökkentsd az akkumulátor kapacitását, vagy hogy végső esetben ne károsítsd meg véglegesen az alkatrészt. A telefonok fejlesztői egy jó ideje rengeteget foglalkoznak ezzel a kérdéskörrel, látva a probléma súlyosságát és széleskörű elterjedését. Az eszközök intelligánciáját az akkumulátor töltésének hatékonyságánál is fejlesztik, a töltőket pedig a legújabb technológiák segítségével igyekeznek ellátni a túltöltés és túlmelegedés elkerülése érdekében. Mi, felhasználók is sokat tehetünk egészen kis lépésekkel, odafigyeléssel, hogy  telefonunk jó minőségét megtarthassuk. Elég néhány szabályt betartani ahhoz, hogy a fenti problémákkal egy percig se kelljen foglalkozni.

A gyorstöltésnek köszönhetően ma már rekordidő alatt feltöltődik egy megkímélt akkumulátorú telefon, tehát le kell mondanunk az egész éjszakán át tartó telefon töltésről, mert az éjszaka során, ha nyolc órát alvással töltünk, az első másfél két órában feltölt a telefonunk, tehát a feltöltött akkumulátor még 6 órát teljesen fölöslegesen áram alatt van. Használjuk a telefon gyári töltőjét vagy válasszunk minőségi és intelligens töltőket a baseusshop.hu-ról, ha szeretnénk sokáig használni eszközünket.

Ha a technológia már ott tart, hogy a vezeték nélküli töltőt teljesen halandók is jó áron vehetik meg, akkor azonnal szerezzünk be egyet a baseusshop.hu webshopjában. Ez az új töltési eljárás szintén növeli a telefon akkumulátorának élettartamát és még a kábelekkel sem kell vesződni. A világ telefonhasználóinak több, mint a fele valószínűleg rendkívüli módon örül a vezetékek kiiktatásának. Reméljük, az ehhez hasonlóan nagyszerű és praktikus újítások egyre inkább elterjednek a digitálisan szárnyaló társadalomban.