Örök emlékek, melyek segítettek felnőtté válni

Az ember életének meghatározó része a gyerekkorban ért feladatok, emlékek élmények, csakúgy, mint az akkor született barátságok, szövetségek. Nagyon fontosnak tartom, hogy egy kisgyermek számára is lehetőség nyíljon úgy művelni egy-egy hobbi területet, legyen az sport, művészet vagy bármi más, hogy azt komolyan véve, lelkiismeretesen és kitartóan végig tudja vinni, annak minden szépségével és kihívásával együtt. Én is így voltam ugyanis, hiszen már négyéves koromban beléptem az első társastánc próbámra, és egészen huszonkét éves koromig abba sem hagytam ezt. Azokkal a társaimmal, akikkel rendszeresen próbára jártunk, versenyeken szerepeltünk, fellépéseket és fesztiválokat éltünk végig, együtt nőttünk fel. Egész életen át tartó barátságokkal, emlékekkel és élményekkel ajándékozott meg bennünket. Nem beszélve arról, hogy számtalan olyan helyzet és esemény adódott, mely formálta jellemünket és emberségünket, méghozzá nagyon jó irányba. Láttuk máshol, más országokban, helyekben, hogy élnek emberek. Nehezebben, jobban, könnyebben, máshogy. Világot láttunk.

Éppen ezért minden öt évben, akárcsak az osztálytalálkozók, megrendezünk egy kis szülinapi összejövetelt az egyesület számára, ahová ilyenkor minden volt tag és aktív táncos eljön és együtt beszélgetünk, táncolunk, néha még gálát is adunk a barátoknak, rokonoknak, családtagoknak. Ennek pedig jelképe mindig egy szép kis póló. Hatalmas élmény ezeket elővenni az évek előre haladtával. Nekem már van három.

Mindig mindegyiket magammal viszem. Ma már ott tart a kis csapat létszáma, hogy közel háromszázötven pólóra van szükség, amelyet egyedül a https://himezd.hu/ csapata képes és hajlandó biztosítani számunkra. Nélkülük már nem igazán tudom, hogy oldanánk meg, hogy mindenki számára meglegyen ez a kis emlék, amelyet évek múltán előhúzva a szekrényből könny szökik a szemünkbe, és várjuk, hogy egy-két év múlva újra összejöhessünk, nosztalgiázhassunk és átélhessük újra azokat a régi szép emlékeket, ahová nagyon sokszor vissza vágyunk, mert felhőtlenül boldog volt. Jövőre lesz a következő, és már most alig várom. Már elkezdtük tervezni a póló mintáját, és biztos vagyok benne, hogy ez lesz a legszuperebb mind közül.