A csapat új tagja

Amikor egy vállalat nem csak megalapításra kerül, hanem azt nagyon pontos és precíz tervezés előzi meg, ahol minden lépés előre részletesen ki van alakítva, akkor hatalmas ütemben és folyamatosan növekedni is fog az a kialakított cég, nem pedig hosszú hónapokig csak evickélni a piac tengerén. Ez az egyik olyan mondat, amit tanulmányaim alatt, a főiskolás elsajátítottam, és valahogy nagyon gyorsan meg is tanultam. Bele vésődött a fejembe, hogy amikor majd én állok az alapítás küszöbén, ne felejtsem el.

Nem is tettem, és hatalmas siker is lett az eredménye. Nincs ugyanis semmilyen komoly erőfeszítés vagy szenvedés a számokért, a tervet tartjuk, amit minden egyes év elején újra vizsgálunk és átalakítunk ha kell, a növekedés pedig biztosított és a fejlődés töretlen. Nem is tudok eléggé hálás lenni ennek az egy hatalmas mondatnak.

Most már ott tartunk, hogy folyamatosan bővítjük a szolgáltatók körét és egyre több professzionális partner bevonását tudjuk megoldani, ami még inkább megkönnyíti a feladatok elvégzését és a célok elérését. Nem is kérdés, hogy a fejlődést a vállalat alkalmazottai is érzik, hiszen nem is olyan régen tudtunk bevezetni egy céges mobiltelefon flottát, aminek hatására egy újabb partner is bekerült a körbe, hiszen a flottához nem hiányozhat egy tökéletes xiaomi szervíz sem, hisz balesetek mindig vannak, és az adatok biztonsága is nagyon fontos a vállalatnál, pontosan emiatt lett bevezetve a céges telefon flotta is. Nagy öröm számomra, hogy akármerre indulunk, minden téren fel tudjuk kutatni a legjobb szolgáltatókat és hosszútávú, erős partneri kapcsolatot tudunk kialakítani. Remélem ez a fajta siker töretlen lesz a jövőben is.