Mi is az az Apple Watch bumper és miért jó minden Apple felhasználónak?

Amikor értékes használati eszközöket veszünk, nem árt, ha plusz összeget szánunk az eszköz védelmére, hiszen hosszú távon így éri meg minőségi dolgokat birtokolni és használni. Önmagában a minőség nem mindig elegendő ahhoz, hogy időtállóak is legyenek a dolgok. A modern kialakítású okos eszközök  például nagyon elegánsan mutatnak önmagukban, de a mai okoseszköz használati szokások nem feltétlenül mentesek a különböző veszély forrásoktól.

Tehát a gyárilag elkészült telefonok csak a nagyon gondos és óvatos felhasználók számára kompatibilisek, akik tényleg úgy vigyáznak a telefonjaikra, mint a hímes tojásra. Ahogy az iPhone megkapta a maga szilikon vagy egyéb anyagú védőtokját, úgy most az Apple Watch készítői is azt tapasztalják, hogy nem lehet minden esetben elég a védőtok, azaz bumper nélküli viselet elég a biztonságos használathoz. Ezért most már rengeteg féle stílushoz és óraszíjhoz passzoló bumpert lehet kapni az AppleWatch Shop-ban is. Sportolók számára például szinte elengedhetetlen egy ilyen plusz védelem, ha valamilyen sporttevékenységhez AppleWatch karórát használnak.

Ugyanez ajánlatos  azoknak, akik életükben már legalább kétszer összetört valamit, hiszen manapság annyi mindenre kell figyelnünk, hogy néha az óránk épségére figyelünk a legkevésbé. Ezért érdemes rászánni pár ezer forintot erre az extra kiegészítőre, így nem kell attól aggódnunk, hogy egy ártatlan mozdulat vagy netán egy esés miatt sok ezer forintot kell kiadni egy nagyobb volumenű javításra.