Neked is megoldást fog jelenteni!

Számos ember szájából hallom manapság, hogy rengeteg helyről hallotta már véleményként, hogy a vállalati hatékonyság fejlesztésére, a vállalati hangulat javítására, a csapatösszekovácsolásra tökéletes megoldást jelent a coaching és annak minden fajtája, azonban ő hiába vágott bele, mégsem érzi hatását a vállalaton belül. És itt el is érkeztünk a coaching témájának egyik legfontosabb kérdéséhez, a szolgáltatás minőségéhez. Ma már nem elegendő ugyanis elmondani, hogy a vállalat megfelel az elvnek, miszerint a folyamatos fejlesztés és élethosszig tanulás lehetősége és biztosítása kulcstényező, annak minősége is iszonyatosan fontos, hiszen egyébként csak egy üres szolgáltatás marad, sőt, az emberek, munkavállalók körében akár az ellenkező hatást is elérheti, miszerint gyűlölni, utálni fogják, ellenállnak. Hogy miért? Mert nem minőségi, ezáltal nem látják hasznát és értelmét. A munkától viszont a foglalkozás és tréning idejére távol maradnak, amit pótolni kell, lemaradnak és felesleges időpocsékolásnak élik meg a coaching és tréning foglalkozást. Ez pedig nem hogy javítana a vállalati hangulaton és légkörön, hanem pont ellenkezőleg. Ellenállást és felháborodást fog kiváltani.

Ezzel szemben azonban, hogy ha egy minőségi szolgáltatást veszünk igénybe, mint mondjuk a Kogwheel csapatának bármely trénig vagy coacing szolgáltatása, az emberek érezni fogják a saját bőrükön a fejlődést, az eredményt. A motiváció nőni fog, mivel nem felesleges időtöltés, hanem hasznos tréning, tudás és tanács tár lesz számukra, így pedig elindul egy fejlődési folyamat, mely valóban növelni fogja az összetartást, javít a kommunikáción és kommunikációs technikákon, így pedig növelni tudja a hatékonyságot.

A kulcskérdés tehát ebben az esetben is a minőség. A Kogwheel csapatát bátran ajánlom bárki számára, aki valódi eredményeket, hatékonyság növekedést és a forgalomban is érezhető pozitív változásokat vár a coaching és tréning szolgáltatásoktól. Biztos vagyok benne, hogy aki hozzájuk fordul nem fog csalódni.