Számodra is nagy kihívás? Válaszd őket, menj biztosra

Manapság virágkorát éli a felújítások és egyéb korszerűsítési feladatok kora. A gázszerelés és a klímaszerelés az egyik legnagyobb mumusnak mondható feladat, hiszen a gázszerelés koránt sem mondható egy elhanyagolható tevékenységnek egy felújításon belül, ráadásul a gáztól minden felhasználó fél, a klímaszerelés pedig általában nyáron jut az ember eszébe, amikor mindenkinek rengeteg munkája van, és iszonyatosan nagy vállalási időkkel lehet elérni egy-egy csapatot, nem beszélve arról, hogy ha valaki érzékenyebb a klímarendszerek használatára, akkor bizony egy rosszul tervezett klíma rendszer megnehezítheti az életét az embernek, immáron nem csak az irodában, hanem bizony otthon is. Onnan tudom, hogy én is nagyon érzékeny vagyok a klíma rendszerekre, és a munkahelyemen ádáz harcot vívok minden egyes nyáron azért, hogy ne kelljen folyamatosan ápolnom magam, hiszen azonnal megfájdul a fejem és megfáznak az izületeim.

Nálunk a gázrendszer tervezése és kivitelezése egy dupla körös feladat volt sajnos, mert az első körben rosszul választottunk kivitelezőt. Hogy mit jelent ez? Azt, hogy az első körös tervezés már a kivitelezés kezdetekor látszott hogy nem lesz megfelelő, ráadásul a kivitelező sem állt a helyzet magaslatán, ezért egy fél áras kifizetéssel búcsút mondtunk egymásnak és új kivitelezőt kezdtünk keresni. Mondanom sem kell, hogy ilyenkor már még nehezebb egy csapat mellett letenni az embernek a voksát. Talán ott rontottuk el a keresgélést, hogy nem ajánlásokból választottunk, mert bizony a djgepeszet csapata már egy tökéletes ajánlás útján került el hozzánk, és sem a munkafolyamatokban, sem pedig a kivitelezés eredményében nem kellett hála a jó égnek csalódnunk.

Én tehát egy ajánlást szeretnék tenni mindenkinek, hiszen koránt sem mindegy, hogy az embernek hányszor kell nekifutni egy feladat elvégzésének, sem anyagilag, sem időben, sem pedig energiában, ezért csakis a djgepeszet csapatát ajánlom mindenkinek, aki a gázszerelés feladatára embert keres. Bennük biztosan nem fognak csalódni. Tökéletesen dolgoznak, tökéletes eredményekkel.