Mert az érintőkijelző nem mindig elég

A múlt hétvégén, miután az utolsó vizsgámon is túl voltam, teletömött utazótáskámmal felpakolva rohantam, hogy elérjem a vonatot, amivel hazautaztam vidékre a szüleimhez. Épp a metróaluljáróba futottam le a lépcsőn, amikor ügyetlenül elejtettem a telefonom. Siettem, ezért nem is néztem, hogy lett e komolyabb baja, csak felkaptam és rohantam tovább. Így már a vonaton ülve szembesültem vele, hogy sajnos elég ügyesen sikerült ejtenem, ugyanis a hangerő gomb nem reagált semmire.

A vizsga miatt le volt némítva, és amikor hangot szerettem volna rá, nem sikerült. Pedig először még örültem is, hogy semmi baja, hiszen a kijelzőt féltettem a legjobban, de azon egy karc sem lett. Azért is féltettem a kijelzőt, mert körülbelül egy hónapja cseréltettem ki. Akkor találtam rá a legjobb iPhone szervizre, ahol valaha csak jártam, az iSzerelésre. Így nem volt kérdés, ahogy visszautaztam Pestre, másnap már vittem is hozzájuk, hogy segítsenek a kicsit „megbénult” telefonomon. Ismételten nem kellett csalódnom bennük, szerencsémre azonnal meg tudták nézni, mi okozza a problémát, és hamar kiderült, hogy az oldalsó hangerő gomb sérült, valószínűleg a lépcső élével való találkozásnak köszönhetően.

Rögtön ki is cserélték a meghibásodott gombokat, méghozzá igen kedvező áron, aminek legalább annyira örültem, mint annak, hogy alig 20 perc után, újra teljesen működőképes állapotban kaptam vissza a telefonom.  Gyorsan választottam is rá egy tokot, ugyanis az iSzerelés nem csak egy iPhone szerviz. Készülékek és különböző kiegészítők árusításával is foglalkoznak, melyekhez kedvező áron juthatunk hozzá. Nem szeretném, hogy bármilyen probléma is felmerüljön a jövőben telefonommal, de megnyugtató a tudat, hogy jöjjön bármi, az iSzerelés-re és csapatára mindig számíthatok.