Partnert kerestem és kincset találtam

Az ember, ha új munkahelyen kezd dolgozni mindig valahogy új erőre és lendületre is kap. Új lehetőségeket lát maga előtt, motivált és ami még fontosabb, hogy szeretné magából kihozni a maximumot, amit csak tud. Én is így voltam ezzel két hónapja, főleg azért, mert a cég vezetésének élére kerültem. Ez mondhatjuk, hogy a karrierem csúcsa. Azt tűztem ki magamnak végállomásként, hogy egy közepes cég vezetőjeként szeretnék tudni helyt állni úgy, hogy az alkalmazottak és a tulajdonosok is elégedettek legyenek, vagyis a vállalati hangulat is jó legyen és a számok is azt mutassák, hogy jó kezekben van a cég és folyamatosan fejlődik. Nehéz vállalkozás, de mindig is azt mondtam, hogy valamit vagy csináljunk jól, vagy sehogy. És őszintén, volt nekem is elég olyan munkahelyem, ami bár jól ment és a vállalat egyre szebb és szebb számokat hozott, de utálatos volt a hangulat és a légkör, így egyre nehezebben vettem rá magam reggelente, hogy bemenjek dolgozni. Én nem akartam volna sosem ilyen vezető lenni.

Szépen is haladtam a dolgaimmal, és a vállalati légkör is egyre jobban alakult, amikor egyszer csak a vezetők elkezdtek őszintén szóba állni velem és elmondani, hogy mi működik jól és mi nem. Köztük voltak olyan külső partnerek is, akik bár látszólag viszonylag jól elvégezték a munkájukat, de vagy nagyon drágák voltak, vagy nagyon nehéz és körülményes volt velük a munka.

Az egyik ilyen partner a termékfotózás területéről esett ki sajnos. Azért mondom, hogy sajnos, mert bár viszonylag jó munkát végzett, azt a stílus én sem tűröm, amit megengedett a munkavállalóimmal szemben, viszont az is hozzá tartozik, hogy ilyen területen jó szakembert találni bizony nehéz feladat. De büszkén mondhatom, hogy hála a jó égnek, nekünk sikerült.  Találtunk egy nagyon lelkes és motivált, szakmailag tökéletesen képzett, felszerelés tekintetében pedig egyenesen fantasztikus dolgokkal ellátott csapatot, akik mindig nagyon rugalmasan és gördülékenyen végzik a munkájukat, nem mellesleg pedig tökéletes képeket készítenek a termékeinkről. A https://fotodastudio.hu/ csapata egyszerűen olyan plusz lendületet hozott a vállalat életébe, ami a munkatársakra is motivációként hat.

Nem mellesleg egy nagyon kellemetlen partnertől szabadultak meg az előző szolgáltató elengedésével, amiért nagyon hálásak nekem is, és ma már tudják, hogy bármit őszintén elmondhatnak, ami még tovább növeli az összetartást és a vállalat működési hatékonyságát. Elégedett vagyok nagyon ezzel a cserével és boldog is, hogy meg mertük lépni, és hogy egy ilyen fantasztikus csapattal dolgozhatunk együtt, mint a Fotoda.